Szeretnénk megköszönni az alábbi szülőknek, hogy az alapítványunk anyagi támogatásával hozzájárultak az udvar festési munkálataihoz.

Karátson János

Lipcsey Gábor

Dr. Nemes Rita

Dr. Zoltán Beatrix

Komjáthy Ágnes

Molnár Sándor

Csaapóné Dr. Ferenczi Szilvia

Pertorini Dániel

Ungor Adrienn Judit

Dr Orincsay Dániel

 

Köszönettel:

Csigás Zoltán

Liszt Ferenc Alapítvány Kuratóriumának Elnöke

 

     

 

Kedves Szülők!

Többek kérésére - a teljesség igénye nélkül - (mivel én még az alapítvány ügyeiben nagyon új vagyok)- a következőket tudom leírni tájékoztatásul.

Minden év elején a Liszt Ferenc Alapítvány  tevékenységéről az SZMK-nak tájékoztatást ad Csigás Zoltán (volt ig.helyettes) elnök úr. Figyelemmel kísérhetik a honlapon olvasható éves beszámolók alapján a pénzforgalmat.

A továbbiakban én vállalom, hogy folyamatosan tájékoztatást adok azokról a projektekről, amik az Önök segítőkész felajánlásainak köszönhetőek.

     Már most szeretnék beszámolni arról, hogy a " 3.A osztályos"szülői felajánlás keretén belül, irodai bútorokat, és székeket kaptunk, amik az osztályokban kerültek elhelyezésre, nem kis örömünkre. Köszönjük szépen!!!

   Beindult az "1.A osztályos" szülők remek kezdeményezésére, az udvarok felújítását megcélzó gyűjtés. Az alapítvány bankszámlájára is utaltak, de nálam készpénzben is befizettek több tízezer forintot, amiből elsőként a közeljövőben (május végén) a hátsó kerítés megújítását finanszíroznánk, az első udvarra játékok felfestését fedeznénk.

Biztatnám az iskola minden osztályának szülőit, hogy segítsék az intézményünket ötletekkel, anyagi támogatásukkal , hiszen ez gyermekeink fő élettere.

Együtt nagy dolgokra lehetünk képesek!

Forduljanak bizalommal hozzám, bármilyen kérdésük, kérésük van ezzel kapcsolatban.

                                    Tisztelettel és szeretettel: " Enikő néni "

                                                                          (Novák Enikő)

 

mottó: „miénk itt a tér”

Kedves Szülők!

Eredetileg, csak a képeket szerettem volna továbbítani, komment nélkül, de a múlt hét csodálatos összefogása, és eseményei, mégis arra késztettek, hogy írjak pár sort.

Egy kis lelkes csoport elindított valamit, ami mostanság ritkaságszámba megy. Kalákában segítenek. Szeretetből. Tudván, hogy ebben a felgyorsult, anyagias, beszabályozott, száguldó világunkban az összefogás ereje, az egymás kölcsönös segítése milyen fontos. Tudomásul véve, hogy nem jut esetleg elegendő pénz arra, hogy intézményünkben minden szép, jó és megfelelő legyen, - a megoldást kezdték keresni, és megtalálták. Ehhez csatlakozott a Liszt Ferenc Alapítvány is. Köszönjük.

Tulajdonképpen, kinek is írom ezeket a sorokat? ÖNÖKNEK, NEKÜNK, mert hiszen én csak tájékoztatót írok, hogy mindenki értesüljön az eseményekről, hogy aki éppen nem volt ott, tudjon róla, aki segíteni akar, beszállhasson, bármivel:, pénzzel, munkával, szeretettel vagy pl. egy-egy szavazattal a www.letscolour.hu pályázaton.

Az első megvalósulás a kerítés : az iskola költségvetéséből a kerítésháló és a festék, az alapítvány (azaz az Önök hozzájárulásaiból) a kiskapu és tartozékai.

A következő terv a nagyudvar:

-          padok rendbetétele (asztalos munka és festés)

-          körbefutó pad felújítása (uez.)

-          sportudvar jelzéseinek felfestése

-          sportudvar kosárpalánk csere (ott hever a szertárban)

-          bicajtároló áthelyezése

-          játékok felfestése

Várjuk a jelentkezőket!    Ne felejtsék el, hogy gyermekeink idejük nagy részét itt töltik, és még valami ( én már öntapasztalatból is tudom) RÓLUNK VESZNEK PÉLDÁT!!!!

Még egyszer MINDENT KÖSZÖNVE az iskola vezetői nevében is :     Enikő néni

Ui.: Bátran keressenek!, keressetek!!! (ha kérhetem a tegeződést, az idősebb jogán)

06/70 673 6123 ill. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 IMG 0988

003

006

015

IMG 0997

IMG 1001

 

Tisztelt Szülők!

Amint ti is látjátok, szülői összefogással elkezdődött az iskolaudvar rendezése, szépítése. A gyerekek máris lelkesen vették birtokukba az újrafestett focipályát és a sakktáblát, amit az elmúlt hét végén pár szülő saját kezűleg festett fel.

Bízva abban, hogy az időjárás már nem akadályoz minket, szeretnénk még az iskolaév vége előtt tovább haladni terveinkkel, amiben a ti részvételeteket és segítségeteket is kérjük.

Várjuk 4 kis csapat (3-4 szülő/csapat) jelentkezését a következő feladatokra:

  1. Focikapuk (2 db) újrafestése: focikapu csiszolása, alapozása, festése.
  2. Új kosárlabda palánk, gyűrű kicserélése (a szükséges elemeket az iskola már megvásárolta)
  3. Pár további udvari játék (ugróiskolák) felfestése (tervek, sablonok már előkészítve)
  4. Padok, ülőfelületek rendbe tétele, megfestése.

Időpont: 2019-06-11, kedd, 16:00 óra. – 20:00 óra.

Kérlek amennyiben számíthatunk rátok, jelentkezzetek az alábbi elérhetőségen:

Pataki Mária email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: +3620 281 1220

A hátsó udvart védő drótkerítést pár apukával kicseréltük. A Hungária körút felől érkező zaj-és por tompítására jó ötlet lenne a kerítés elé cserjék ültetése, ami összefüggő bokorrá/sövénnyé nőne az idő folyamán. Kertész mérnökkel egyeztetve 60 db cserjére van szükség. Ennek 60x1000 Ft lenne a költsége. Mi lenne, ha bevonnánk gyermekeinket ebbe és ők ültetnék el irányítottan ezeket? Itt 60 fő jelentkezését és anyagi támogatásotokat várjuk: fejenként 1000 Ft hozzájárulással meg tudnánk vásárolni a cserjéket és csoportbontásban ezeket elültetnék.

Köszönettel: Pataki Mária, Németh Edina (1./A.)

Enikő néninél is lehet jelentkezni, (a cserjékre szánt adományokat az Alapítványon keresztül össze lehet gyűjteni Nála, és vállalta, hogy névre szóló listát vezet róla, hogy minden gyereknek aki ültet, legyen kis szalaggal nevesített bokra , amit gondozhat is. A Petőfi kertre is juthat, ha vagyunk elegen.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 06 70/673 612  

(A reggeli órákban 7,00-tól a legalkalmasabb a befizetés.)