enikoteloszam

 

Kedves Szülők!

2021.01.01-jétől a webes felületen a bankkártyás fizetés lehetősége bizonytalan ideig szünetel!

Helyette visszaáll a korábbiakból már ismert rendszer, tehát online, a webes Multischool felület segítségével megrendelhetik gyermekeiknek a kért napokra az étkezést, majd átutalással egyenlíthetik ki a fizetendő összeget.

Vagyis, a kívánt napok rögzítése után csak a megrendelés tárolásának ténye rögzül. Ezt követően kell 8 munkanapon belül a megrendelésből generált számla bal felső sarkában szereplő bankszámlaszámra (Zuglói Polgármesteri Hivatal 11784009-15735777-02130000 számlája) elutalni a pontos végösszeget.

A közlemény rovatban kötelezően fel kell tüntetni a gyermek és az iskola nevét, a beazonosíthatóság érdekében (minta: „Kovács Gergely 4.c / Liszt iskola”).

A számlák kiegyenlítését a Hivatal élelmezési ügyintézői rögzítik a MultiSchool3 étkezés megrendelő programban. Tehát Multischoolos megrendelés esetén az átutalási bizonylatot nem kell nekünk megküldeni!

Előreláthatóan ebben a tanévben ez a rendszer marad érvényben.

A FEBRUÁRI étkezés megrendelésének lehetősége 2021.01.19. kedd reggeltől lesz elérhető egészen 2021.01.28-án éjfélig.

 

DE továbbra is van lehetőség közvetlenül nálunk megrendelni az étkezést, abban az esetben, ha lecsúsznának a webes megrendelés határidejéről: az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell írni, válaszban megküldöm az utalási adatokat, az összeget a Zuglói Polgármesteri Hivatal-nak kell utalni a 11784009-15735777-02130000 számlaszámra. A közleménybe be kell írni a gyerek nevét, osztályát és hogy Liszt iskola, majd a bizonylatot visszaküldeni a fenti e-mailcímre, akkor meg tudjuk rendelni a gyermek étkezését. Kérem e-mail formában érintkezzünk, hogy írásos bizonylatunk legyen a tranzakciókról.

 

Jelenleg két e-mailcímet használunk az étkezéssel kapcsolatban.
- Novák Enikő eddigi e-mailje (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
- Varga Ádám e-mailje (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
Egyelőre azt kérnénk, hogy az utóbbin csak a lemondást jelezzék (előző nap reggel 8:45-ig), és továbbra is az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.ot használják minden másra!

Másik lehetőség a személyes lemondásra a telefon a 383 3291 számon (portás fogja felvenni) szintén a lemondani kívánt napot megelőző munkanap 8:45-ig.

Multischoolon keresztül továbbra is működik az online lemondás!

 

Novák Enikő

étkezési ügyintéző

06 20 472 2625

 

                                   

 

Kedves Szülők!

Kérem, aki még nem tette meg töltse le, nyomtassa ki, majd töltse ki, írja alá, és lefotózva, bescannelve küldje vissza nekem az alábbi dokumentumok közül, amelyiket szükséges.

Ezt a dokumentumot mindenkinek, aki még személyesen nem intézte el.

Ezt a dokumentumot a három, vagy több gyermekes szülőknek.